Sök

Nyheter

TYRI utsedd till ”Årets Tillverkare 2016″ av Hyster-Yale Group

Publicerad

HYG_Group_logo

TYRI är branschledande inom intelligenta belysningslösningar och nu har verksamheten i England, TYRI UK, fått toppbetyg från det ledande materialhanteringsföretaget Hyster-Yale Group.
Vid den årliga ceremonin för leverantörer tilldelades TYRI utmärkelsen ”Årets tillverkare 2016″ och det prestigefyllda priset överlämnades till P. Thorpe och Mark Oldfield. Utmärkelsen är den andra i följd för TYRI-gruppen, där TYRI Americas utsågs till ”Årets tillverkare 2015″.

Att få tituleras som ”Årets tillverkare” är ett erkännande om ett långvarigt och ömsesidigt samarbete med Hyster-Yale Group som startade redan 2003.

TYRI har erkänts både i Storbritannien och USA av Hyster-Yale-koncernen från år 2012 och har tidigare korats till årets leverantör 2012, 2013, 2015 och nu återigen 2016. TYRI UK presenterades 2014 med ett certifikat, ”Certificate of Excellence”.

Mark Oldfield, Affärsutvecklingschef på TYRI UK;
“Detta priset erkänner TYRI’s åtagande att kunna erbjuda högsta kvalitet gällande produkter, leveranssäkerhet och kostnadsbesparingar år för år.Vi är extremt stolta att får mottaga detta priset eftersom det stärker och inspirerar till ett fortsatt fokus och engagemang för att tillhandahålla kvalitetsprodukter och att kunna ge en ypperlig service till alla våra kunder på en global nivå.”

TYRI iwinns Hyster-Yale AwardBild: I mitten syns P. Thorpe och Mark Oldfield från TYRI UK vid mottagandet av utmärkelsen ”Årets tillverkare 2016″ av Hyster-Yale Group.

Kommentera