Sök

Nyheter

TYRI erkänd som kvalitetsleverantör av John Deere – andra året i rad!

Publicerad

john_deere_logo

TYRI’s verksamhet i England har blivit hedrad med utmärkelsen ”Excellence 2016″ av John Deere – för andra året i rad!
Denna utmärkelsen betyder att TYRI utdelades 500 poäng av 500 möjliga och nådde därmed högsta nivå som partnerleverantör under 2016, något som är den högsta äran att få bland John Deere’s tillverkare.

TYRI UK upprätthöll sin höga standard av service under hela 2016, genom att konsekvent leverera högkvalitativa produkter som uppnått eller överstigit förväntad nivå. Detta matchade tidigare prestation under  2015 vilket säkerställde att John Deere fick en exceptionellt hög leveransservice från TYRI, något som kommer att fortgå under 2017.

Michael Bradley, VD på TYRI UK;
”Vi är mycket stolta över våra prestationer under de senaste 2 åren som partnertillverkare till John Deere och ser fram emot att upprätthålla denna servicenivå under 2017 och framåt. Vi arbetar hårt för att erbjuda alla våra kunder en hög kundsupport med leveranstrygghet av kvalitetsprodukter och det är en ära att bli erkänd av John Deere för vårt engagemang.”

Kommentera