Sök

Nyheter

Vi söker Förbättringsingenjör & Optikdesigner

Publicerad

VI SÖKER NYA INTELLIGENTA MEDARBETARE.

Är du en erfaren, initiativrik och flexibel produktutvecklare med projektledarambitioner? Eller är du kanske intresserad av att bli riktigt duktig på optiklösningar för LED-teknik och vill arbeta mot världsledande OEM-företag?

TYRI fortsätter att växa och behöver utöka med ytterligare en Förbättringsingenjör och en Optikdesigner.

Vi erbjuder en rolig, flexibel och tekniskt avancerad arbetsplats i helt nya lokaler fylld av kompetenta kollegor och intressanta kunder. Den stora organisationens muskler och lilla organisationens flexibilitet. En bred varierande tjänst i ett arbetsklimat med högt till tak. För rätt person kan det finnas möjlighet att utvecklas och gå vidare inom organisationen. Du får arbeta på ett av de snabbast växande företagen i Sverige och jobba med projekt för globala världsledande OEM-företag!

ÄR DU DEN VI SÖKER?

Kommentera