Sök

Nyheter

Vintern kommer

Publicerad

Tuffa förhållanden kräver en tuff utrustning.

Denna grävmaskinen är utrustad med 14 x TYRI 1010 LED-lampor, varje lampa ger ett ljusflöde på 3200 eLumens (effektiva Lumens).
För att ge optimala arbetsförhållanden för maskinoperatören och leverera rätt ljusstyrka på rätt ställe, har arbetslampor med både symmetriska och asymmetriska linser installerats på grävmaskinen.

Arbetsljus med en asymmetrisk eller ASYM-lins, ger ett mer fokuserat ljus som lyser både framåt och nedåt från maskinen. Detta är särskilt användbart för placering på toppen av en maskinhytt, eftersom operatören behöver ljus som riktas ut och mot marken där de arbetar. Använd ljuset där du verkligen behöver det, istället för att förlora ljus över hytten.

Maskinen är också utrustad med en TYRI VL4 LED-lampa på sticken för att lysa upp det aktuella arbetsområdet, samt 2 x TYRI 1010 Diffused med diffus lins för att få bättre överblick vid byte av redskap.

Kommentera