Sök

Nyheter

TOYOTA VINNER DESIGNPRIS I TYSKLAND – TYRI DEL AV TEAMET

Publicerad

TYRI-TOYOTA-GDA-Winner-Official-2-no-text

TYRI har arbetat nära tillsammans med Toyota Material Handling för att skapa en exklusiv och specialdesignad bakbelysning till deras Traigo80, som nu vunnit det prestigefyllda tyska designpriset ”German Design Awards 2019”. Traigo80 utsågs som vinnare i kategorin ”Excellent Product Design”. Priset utses av German Design Council för att hedra unika designtrender.

TYRI har arbetat tätt med Toyota Material Handling designteam för att skapa ett komplett belysningssystem som kombinerar bakbelysning, bromsljus samt körriktningsvisare, allt i en väl designad enhet som är en del av totaldesignen av Toyota Traigo80 .

Produkten är exklusivt designad för Toyota Material Handling och den visar tydligt vad TYRI med sin specialkunskap kan bidra med vad gäller produktdesign tillsammans med tillverkare av fordon.

”Våra gratulationer går till Toyota Material Handling designteam för vinsten av det prestigefyllda ”German Design Award 2019” för Traigo80”, säger TYRIs försäljningschef PA Klint. ”Det är fantastiska nyheter för oss på TYRI och ett rejält erkännande för alla som varit involverade i projektet”.

Kommentera